Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Школу №5 Кривого Рогу, де навчалось шість криворізьких Героїв Радянського Союзу, відремонтують в рамках програми Громадський Бюджет

2 серпня 2016 року проведено виїзну нараду в школі №5 по освоєнню 500 тис. грн. з "Громадського бюджету" , які виграла Асоціація "Комсомолець Кривбасу" та 60 тис. грн. власних коштів організації для ремонту фасаду і оновлення меморіальної дошки шести Героям Радянського Союзу (із яких два - двічі), що навчались в цій школі.
Комісія оглянула пошкодження, обсяги робіт, пов’язаних з укріпленням фундаментів, встановленням водовідливів, електропостачання тощо. Готується для затвердження дефектний акт.
Розглянуті питання реконструкції школи на майбутні роки, відновлення сучасного патріотичного шкільного музею в контексті розвитку туризму та військово - патріотичного виховання криворізької молоді з врахуванням умов незалежної України, концепції міносвіти та науки.
Комісія за мого головування також визначались з підрядними організаціями, дизайнерами і скульптурними композиціями меморіальної (або скульптурної) дошки, проектними та експертними організаціями, структурою кошторису за бюджетні кошти.
Передбачено в найближчий час укладення відповідних договорів на виконання робіт.

Довідка сайту Весь Кривий Ріг
КЗШ №5
50019, вул. Тарапаківська (Правди), 28, Ц-М
тел ................................................... 28-01-18
Завуч …………...................……… 28-10-61

Дм. СТЕПАНЮК,
дайджест
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!