Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутати, що вигнані з «Батьківщини» Кривого Рогу за співпрацю з Вілкулами та Опозиційним блоком, штампують «гарні» новини краще будь-якого конвеєра. Вислухали, допомогли, вирішили питання, швидко зреагували – такі рядки сиплються на вуха виборців щотижня з вуст прес-секретарів депутатської групи «За рідне місто»...

А як воно насправді? В кожної медалі зазвичай дві сторони. Сьогодні сайт Весь Кривий Ріг натрапив на розповідь мешканки Кривого Рогу, яка ділиться своїми особистими враженнями від спілкування з агітаторами і працівниками приймальні Ольги Бабенко...

Наталя Литвин – «Майстер-клас від депутата»:
- Перед місцевими виборами восени біля 8 будинку по вулиці Тинка відбулася зустріч жителів з агітувальниками кандидата Ольги Бабенко. На зустрічі чоловіки поцікавилися проблемами жителів мікрорайону, серед основних проблем названа була потреба ремонту внутрішньо-квартальних доріг і дороги біля будинків, а саме заїзду до будинків 10, 11 вулиці Тинка. Крім того були озвучені інші проблеми.
- Після виборів питання ремонту затихло, аж раптом пролунав телефонний дзвінок з приймальні депутата Ольги Бабенко і люб'язна жіночка запросила прийти до приймальні та написати відповідне звернення.
- Далі стало цікавіше. Секретарка у приймальні повідомила, що треба написати звернення, яке мають підписати всі мешканці будинку, вказавши повні ПІБ. А зібрати дані підписи мала людина, яка звернулася по допомогу.
- У мене питання. Невже у депутата міської ради немає помічників, які б могли проводити відповідну роботу? Невже треба самому збирати підписи і нести їх до приймальні депутата? Чому одразу не можна було цього зробити, а треба було майже рік тягнути? І чи раптова згадка про проблеми району є ознакою наближення місцевих виборів?

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Наталя ЛИТВИН

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!