Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Напередодні 25-ї річниці Незалежності України, 23 серпня 2016 року, в День Державного прапора України керівництво Криворізького міського управління та 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провело оперативну нараду з офіцерським складом рятувальників Кривого Рогу. Нараду проведено на базі 11-Ї Державної пожежно-рятувальної частини

230816 22

230816 23

В ході наради було доведено порядок несення служби в посиленому режимі у вихідний та святкові дні. Зокрема було наголошено на підтриманні постійної оперативної готовності, дотриманні дисципліни та законності особовим складом підрозділів як під час чергування, так і у вільний від несення служби час.
Також на нараді було зачитано історичну довідку щодо започаткування відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України.
Таким чином рятувальники Кривого Рогу, як і всієї України, нестимуть службу в посиленому режимі з 08:00 23-го по 08:00 26-го серпня для забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Прес-служба ДСНСУ в Кривому Розі
дайджест,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!