Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Поки міська рада Кривого Рогу, повністю контрольована вілкулівською більшістю, намагається протискати все більш одіозні рішення, направлені на закритість влади та непрозорість процедур, нашим депутатам удається досягати локальних, але дуже важливих успіхів у районних радах

270816 8

Так сьогодні, 26 серпня 2016 року, на пленарній сесії Центрально-Міської районної в місті ради було прийняте рішення про впровадження електронної системи закупівель «ПроЗорро» на допорогові закупівлі від 10 000 гривень в УСІХ структурних підрозділах районної влади!
Наш депутат Юрченко Тарас вчетверте (!) подавав цей проект, і нарешті його проголосували, причому одноголосно.
На цій же сесії вирішено виділити окрему штатну одиницю в бухгалтерії райради, яка займатиметься власне всіма питаннями, пов’язаними з «ПроЗорро». Рішення вступить у дію з 1 листопада 2016 року.
Крім того нашими депутатами були подані зміни до Положення про виконком Центрально-Міського району, де врахована можливість всім громадянам країни бути присутніми на засіданнях виконкому, здійснювати фото- та відеозйомку. Цим же Положенням виконком зобов’язали за 7 днів попереджати мешканців міста про свої засідання оголошенням на офіційному веб-сайті та оприлюднювати свої проекти рішень за 20 днів до засідання. Ці важливі зміни також прийняті одноголосно.
Сила Людей Кривого Рогу дякує всім депутатам Центрально-Міської ради за конструктивний підхід. Ми продовжуватимемо стежити, щоб рішення не лишалися тільки на папері та докладатимемо зусиль, щоб прогресивний досвід цієї ради впроваджувався і в інших районах.

Сила Людей,
дайджест,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!