Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Кривий Ріг продовжує розширювати міжнародні зв'язки. У рамках співпраці міста з німецьким фондом GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) буде реалізовано 5 комплексних проектів

2 вересня Криворізька міськрада підписала угоду про співпрацю з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Участь у підписанні взяли секретар Криворізької міської ради Сергій Маляренко, заступник Генерального консула Федеративної республіки Німеччина в Україні Петер Шмаль, керівник Ініціатив інфраструктурної програми для України Уве Штумпф, менеджер проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» Олег Флітер.
За підтримки німецького уряду в Кривому Розі буде проведено капітальний ремонт у двох школах - №58 та №76, в територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів Центрально-Міського району, а також зроблений ремонт у Донецькому юридичному інституті МВС, Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, що знаходяться в даний час у Кривому Розі.
Сергій Маляренко сказав:«Кривий Ріг системно налагоджує партнерство з провідними європейськими інститутами і сьогодні є одним з лідерів в Україні не тільки по залученню інвестицій, але і з впровадження кращих міжнародних європейських практик розвитку міста».
«Угоду, яку ми сьогодні підписали– це ще один крок уряду Німеччини в бік підтримки системних позитивних змін в Україні, поглиблення співробітництва між нашими країнами. Поліпшення соціальної інфраструктури матиме позитивний вплив як на мешканців Кривого Рогу так і переселенців зі східного регіону, які знайшли тут новий дім»,- зазначив постійний заступник Генерального консула Федеративної Республіки Німеччина в Україні Петер Шмаль.
«Я вдячний уряду та посольству Німеччини, нашим партнерам з GIZ та Генеральному консулу Німеччини Вольфгангу Мьоссінгеру за те, що наша співпраця найближчим часом буде втілена у конкретних справах.
Кожен із спільних проектів - 4 у галузі освіти та 1 у сфері соціального захисту – безумовно, важливі для нашого міста. Впевнений, Кривий Ріг стане прикладом ефективного втілення як цих, так і інших спільних проектів»,- підкреслив С. Маляренко.
Важливо відзначити, що Кривий Ріг успішно співпрацює з багатьма міжнародними інституціями. Зокрема, в рамках меморандуму зі Світовим банком буде відремонтовано 10 амбулаторій сімейної медицини. Йде робота з Європейським інвестиційним банком в рамках програми будівництва 20 блочно-модульних котелень. Також, у Кривому Розі діє програма "Громадський бюджет", розроблена на основі європейських практик, що дозволяє громадським організаціям отримувати фінансування з міського бюджету на реалізацію проектів розвитку міста. Цей проект діє в більшості провідних європейських міст.

Прес-служба мерії Кривого Рогу,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!