Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

8 вересня 2016 року у КДЦ «Палац культури металургів» в Кривому Розі відбулося урочисте свято з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, яке починаючи з 1993 року відзначається щорічно у другу неділю вересня

 90916 55

На запрошення голови правління ПАТ «Криворіжгаз» Євгена Вакуленка серед інших почесних гостей на урочистості прибув митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем.
У своєму вітальному слові владика Єфрем висловив подяку працівникам газового господарства міста за постійне піклування про функціонування виробничих підприємств міста та тепло у домівках криворіжців, закликав на присутніх Боже благословення та побажав міцного здоров’я, невичерпної наснаги у праці і родинного благополуччя.
Після слів привітань архіпастир відзначив нагородами керівників та співробітників підприємства:
- голову правління ПАТ «Криворіжгаз» Вакуленка І.Є. – медаллю Криворізької єпархії святих священномучеників Онуфрія і Порфирія, святителів Криворізьких І ступеня,
- директора з капітального будівництва Ричку Є.О. – медаллю святих священномучеників Онуфрія і Порфирія ІІ ступеня,
- інженера з експлуатації устаткування газових об’єктів сектору оперативного планування виробничо-технічного відділу Терещука Р.А. та старшого інженера аварійно-диспетчерської служби управління експлуатації Пікалова В.В. – Архієрейськими грамотами.

За повідомленням сайту єпархії,
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!