Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Визначені переможці у 28 номінаціях. Хто вони, найкращі в благоустрої в Кривому Розі?

220916 14

Кожне місто має свої принади та місця за які не просто не соромно, а вони є окрасою міста та його гордістю. Для стимулу розвитку інфраструктури міста щорічно проводяться «Конкурси краси» серед районів Кривого Рогу та визначаться місця, де приємно відпочити, прогулятися або запросити на «оглядини» друга з іншого міста, ба,навіть, країни. Такий конкурс є своєрідним дороговказом для мандрівок з приємністю по місту.

Так кращими житловими районами Кривого Рогу визначено – Житловий мікрорайон №3 житлового масиву Інгулець у Інгулецькому районі (І місце), Житловий масив «Даманський» у Тернівському районі (ІІ місце); Житловий масив «44 квартал» у Покровському районі (ІІІ місце).

Кращий проспект, площа, вулиця, майдан Кривого Рогу: Проспект Поштовий у Центрально-Міському район і(І місце); Вулиця Маршака у Тернівському районі (ІІ місце); Проспект Перемоги у Інгулецькому районі (ІІІ місце).

Кращий парк Кривого Рогу: Парк культури і відпочинку ім. Федора Мершавцева у Центрально-Міському районі (І місце);– Районний парк ім. Савицького у Інгулецькому районі (ІІ місце); Районний парк «Північний» у Тернівському районі(ІІІ місце).

Кращий пляж Кривого Рогу: Пляж в районі житлового масиву ПівдГЗК у Інгулецькому районі І місце; Пляж в районному парку «Шахтарський» у Покровському районі ІІ місце;– Пляж у парку культури і відпочинку ім. Федора Мершавцева у Центрально-Міському район (ІІІ місце).

Краща впорядкована пам’ятка історії і культури Кривого Рогу: Пам’ятник воїнам АТО на вулиці Короленка Тернівському районі (І місце), Пам’ятник воїнам, загиблим у ході проведення антитерористичної операції на сході України, біля монументу «Перемога» на проспекті Миру у Металургійному районі); ІІ місце); Братська могила радянських воїнів на вулиці Свято - Миколаївській у Центрально-Міському районі (ІІІ місце).

Кращий благоустрій об’єкта культури: Палац культури ПАТ «Північний ГЗК» на вулиці Маршака,1в у Тернівському район (І місце); Палац культури «Інгулець» у Інгулецькому районі (ІІ місце); Комунальний вищий навчальний заклад «Криворізький обласний музичний коледж» на вулиці Грабовського у Центрально-Міському районі(ІІІ місце).

Кращий об'єкт нового будівництва: Сквер «Квітка Кривбасу» на проспекті 200-річчя Кривого Рогу у Саксаганському районі (І місце); Музей ПАТ «Південний ГЗК» у парку ім. Савицького І.І. на площі Гірницької Слави,2 у Інгулецькому районі (ІІ місце); Першотравневий кар’єр ЦПТ у Тернівському районі (ІІІ місце).

Серед інших номінацій пальму першості з благоустрою тримали Інгулецькій, Тернівський та Центрально-Міський райони.
Звичайно перелік місць, які варті уваги для кожного мешканця Кривого Рогу може відрізнятися від наведеного. Проте такі конкурси – це чудовий привід відірватися від дивана та скласти особисту думку щодо краси рідного міста.

Ірина Ольховська,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!