Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

1 жовтня 2016 року на території модульного містечка для вимушених переселенців зі сходу, яке розташувалося у Кривому Розі на вулиці Брестській відбулися урочисті заходи з нагоди проведення «Тижнів Німеччини в Україні»

На урочистостях були присутні почесні гості з Німеччини, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Криворізької міської ради, керівництво Криворізького міського управління та Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
З виступів німецьких гостей та представників місцевого самоврядування присутні мали змогу дізнатися більше про допомогу Уряду Німеччини та товариства міжнародного співробітництва GIZ з підтримки України в управлінні надзвичайними ситуаціями.
Для дітей тут було організовано майстер-класи з розфарбовування, ліплення і аквагриму, встановлено надувний атракціон та натяжний батут. Усім присутнім також було запропоновано відвідати солодощі, гарячі і холодні безалкогольні напої та національні страви німецької кухні.
Крім того, представники добровільного товариства Червоного Хреста України розповідали охочим правила надання першої медичної допомоги, а рятувальники 12-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області організували виставку пожежних автомобілів і ознайомили бажаючих з призначенням та технічними характеристиками виставленої пожежної техніки.
На згадку про свято дітям роздавали красиві сувеніри, розмальовки і кольорові листівки з корисними порадами.

Сергій НИЖНИК,
ДСНСУ в Кривому Розі,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!