Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Жители дома №3 по улице Софьи Перовской в Кривом Роге – первые, кто получил такой подарок от депутатов Днепропетровского совета, прошедших в Кривом Роге по спискам «Самопомощи»...

Депутаты облсовета получили из бюджета на работу с избирателями по 320 тысяч гривен. Пять депутатов облсовета от Самопомощи решили направить все эти средства на замену старых окон на металлопластиковые в местах общественного пользования – то есть в подъездах и технических помещениях жилых домов.
Как сообщает депутат облсовета Ирина Туровская, заканчиваются работы в первом доме по этой программе – по улице Софьи Перовской, 3 в Кривом Роге. Всего же в ее списке 19 домов.
Для того, чтобы попасть в этот список, достаточно провести Собрание совладельцев многоквартирного дома и выбрать управителя (не путать с созданием ОСМД).

Ирина Туровская
Нарешті почали виконувати роботи по встановленню вікон в деяких житлових будинках. Ці роботи здійснюються за рахунок депутатської субвенції із обласного бюджету. В 2016 році на кожного депутата Дніпропетровської обласної ради виділено приблизно по 320 тис.грн. (В облраді 30 депутатів-криворіжців: 5 депутатів фракції "Об'єднання "Самопоміч" та 25 - Оппоблоку).
Так от, саме депутати "Самопомічі" спрямували "свої депутатські" кошти на енергозберігаючі заходи для мешканців, а саме на встановлення вікон в містах загального користування, що дозволить всім мешканцям будинку економити на сплаті комунальних платежів.
П'ять депутатів фракції "Об'єднання "Самопоміч" самостійно визначали будинки для цих робіт.
Нагадаю, що мною ще весною 2016 р. було оголошено, що таку допомогу буде здійснено будинкам, які першими проведуть Збори співвласників та оберуть самостійно собі управителя. Зараз в моєму списку 19 будинків. На встановлення вікон із перших двох траншей депутатської субвенції заявлено поки що 7 будинків. Будемо сподіватися на ще один транш в 2016 році.
І так вже закінчуються роботи по встановленню вікон і відновленню відкосів в "моєму" першому будинку...

Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Ирина ТУРОВСКАЯ

Коментарі   

0 #1 кеп 02.11.2016, 09:52
молодцы. грамотный пиар за счет бюджета. депутаты обычно люди не бедные и могут позволить себе жить на одну зарплату судя по декларациям
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!