Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Завдяки Юлію МОРОЗОВУ (Сила Людей) в кінотеатрі «Олімп» в Кривому Розі тиждень буде йти український фільм. Чи будуть ще такі «експерименти» - залежить від глядацької симпатії...

221116 33

Юлій МОРОЗОВ:
Друзі, все дуже просто.
Повз Кривий Ріг проходить багато крутих фільмів. Йдеться і про свіже українське кіно, і про непопсове західне. Їх не показують в наших кінотеатрах, бо власники впевнені, що "Кривий Ріг на таке не піде". Майже у всіх були спроби експерименту, але переважно вони закінчувалися невдало, бо правильну публіку, яка буде ходити на неформатні стрічки, треба привчати і "прикормлювати". І поодинокі спроби як раз і доводять, що таки "не піде". Маємо замкнене коло.
Хочемо його розривати. Дякую Александр Курепин, який погодився на черговий експеримент. Тиждень в "Oлімпі" йтиме якісний українських фільм "Гніздо Горлиці". Один сеанс на день, 20:00, малий зал. Якщо на кожному сеансі буде 30+, а краще 50+ глядачів, це доведе, що Кривому Рогу таки потрібні не лише американські комедії. І тоді, впевнений, ми з "Олімпом" продовжимо. Принаймні, Об’єднання Відповідальних Громадян докладатиме зусиль для цього.
Тож,
по-перше, отримайте задоволення від якісного кіно,
по-друге, дайте шанс місту бачити якісне кіно регулярно!
ЗІ: продюсери фільму зраділи і зацікавилися тим, що "Гніздо горлиці" покажуть в Кривому Розі, тож перед першим показом, в четвер, 24 листопада, о 18:30, відбудеться прес-конференція продюсера і режисера фільму. Всіх, журналістів, блогерів і хто себе такими вважає, запрошую!

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!