Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Нардеп Костянтин Усов анонсував створення в Кривому Розу поліцейського велосипедного патруля. Вже навесні наступного року місцеві копи забезпечуватимуть порядок на вулицях міста не тільки на автомобілях, а й на велосипедах

231116 2

Нардеп підкреслив, що питання фінансування не передбачено бюджетом, але вирішення проблеми парламентар бере на себе.
Патрульні на двоколісному транспорті будуть патрулювати місця, куди неможливо або надто складно дістатися автівкою: свекри, парки, пішохідні зони, місця відпочинку, аби криворіжці відчували себе у безпеці у будь-якому куточку міста.
- На моє переконання, реформа поліції – це постійна робота, і півроку для нового підрозділу, яке ми створили фактично з нуля, це не дуже великий термін. Вся робота лише починається, те, що ми робили, ми будемо продовжувати робити. У нас є великий амбітний план на цю весну - запустити в Кривому Розі велосипедний патруль. Це буде моя особиста мета, моє особисте завдання, і я його виконаю, - сказав Костянтин Усов.
Також нардеп наголосив, що зараз у патрульній поліції оголошено донабір на 150 осіб, аби забезпечити штат управління потрібною кількістю правоохоронців.

Офіційна сторінка в ФБ,
дайджест,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!