Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ КРИВОРІЗЬКИХ ДЕПУТАТІВ «САМОПОМІЧІ» В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

311216 5

В грудні 2015 відбулось перше засідання Дніпропетровської обласної ради VII скликання до складу якої було обрано 5 представників Кривого Рогу від Політичної Партії «Об’єднання «Самопоміч».
Минув рік як ми стали до виконання своїх депутатських повноважень. Тож коротко звітуємо перед земляками про проведену роботу та результати нашої діяльності.
За минулий рік з бюджету області виділено 91 млн.грн. на будівництво, ремонт та реконструкцію закладів соціальної сфери, освіти та ремонт доріг у місті.
За спільною пропозицією наших депутатів 2,5 млн. грн. направлено на впровадження заходів з енергозбереження у житловому фонді та навчальних закладах нашого міста.

Анатолій Івахно - голова постійної комісії обласної ради з питань екології та енергозбереження.
Ініційовано розгляд та прийнято рішення Дніпропетровської облради про звернення до Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики і Міністерства екології щодо невиконання екологічних зобов’язань ПАТ „АрселорМіттал Кривий Ріг” й іншими підприємствами-забруднювачами Дніпропетровської області. Взяв участь в засіданні Комітету Верховної Ради із зазначеного питання.
Ініційовано розгляд та прийнято рішення Дніпропетровської облради про звернення до Кабінету Міністрів України і Міністерства екології та природних ресурсів України стосовно передачі до місцевих органів виконавчої влади повноважень у сфері видачі документів дозвільного характеру (дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря) для підприємств-забруднювачів, об’єкти яких належать до першої групи.
Розроблено та подано на розгляд облради 12 проектів рішень. Всі зазначені проекти прийняті обласною радою.
Організовано та проведено 29 засідань постійної комісії обласної ради з питань екології та енергозбереження та її робочих груп.

Ірина Туровська (Irina Turovskay) - член постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства.
Ініційовано розгляд та прийнято рішення про звернення Дніпропетровської облради до Кабінету Міністрів України та НКРЕКП про припинення примусового встановлення газорозподільчими підприємствами області загальнобудинкових лічильників газу.
Ініційовано розгляд та прийнято рішення про внесення змін до Порядку використання субвенції з обласного бюджету на виконання доручень виборців депутатами обласної ради. Завдяки внесеним поправкам стало можливим направити кошти субвенції на проведення заходів з енергоефективності та енергозбереження в житловому фонді області та закладах соціального призначення.
Проведено майже 100 зустрічей с громадянами міста за місцем їх проживання, також організовано та проведено 11 навчальних семінарів та круглих столів з питання форм управління багатоквартирними будинками.
Забезпечення інформаційного та юридичного супроводу судової кампанії, щодо неправомірного нарахування ПАТ «Криворіжгаз» мешканцям Кривого Рогу плати за спожитий газ за завищеними нормами споживання.

Євгеній Мартиненко (Evgeny Martynenko) - член постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету і фінансів.
З обласного бюджету виділено понад 91 млн.грн. на будівництво, ремонт та реконструкцію закладів соціальної сфери, у тому числі дитячі садочки, школи, лікарні та ремонт доріг у місті.
Вирішено питання щодо припинення роботи незаконно встановлених пунктів прийому металобрухту, від наслідків діяльності яких постійно потерпали місцеві жителі.
Участь в інформаційних зустрічах з мешканцями міста, щодо форм управління багатоквартирними будинками. Роз'яснення нюансів ЗУ «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку».

Катерина Вакульчук - секретар постійної комісії обласної ради з питань екології та енергозбереження
Взяла участь у розробці обласної Стратегії поводження з твердими побутовими відходами, що передбачає сортування та переробку відходів, ліквідацію несанкціонованих звалищ, а також будівництво нових сучасних полігонів.
Внесено зміни до Програми підтримки населення в енергозбереженні житло-вого сектору Дніпропетровщини на 2015 – 2020 роки”, задля стимулювання населення до впровадження енергоефективних та енергозбережних заходів.
26 млн.грн. виділено з обласного фонду охорони природи на впровадження протиповиневих заходів та очистку русла р. Інгулець. В рамках реалізації проекту збудовано підпірний шлюз в руслі р. Інгулець на вулиці Старовокзальна в районі Гданцівки. Гідроспоруда призначена для регулювання рівня води у річці та запобіганню підтопленню місцевості. Паралельно проведено роботи з розчищення русла річки.

Валентин Бєлік - член постійної комісії обласної ради з питань будівництва, транспорту, зв’язку та благоустрою.
Вирішення питання поновлення ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» надання мешканцям міста послуг телефонного зв’язку та інших телекомунікаційних послуг. Що було припинено у зв’язку із крадіжкою кабелю. Відстоювання інтересів споживачів у відносинах щодо погашення заборгованості за послуги зв’язку.
За рахунок коштів, наданих на виконання завдань виборців профінансовано закупівлю комп’ютерної та множильної техніки для шкіл міста. Забезпечено переоснащення та модернізацію спеціалізованих кабінетів у навчальних закладах.
Проводиться робота в напрямку оснащення сучасними технічними засобами діагностики та лікування спеціалізованих лікарень міста та швидкої допомоги.

311216 5 2

Прес-служба «Самопоміч» Кривий Ріг,
дайджест,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!