Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

«АрселорМіттал Кривий Ріг» входить у новий рік із щасливою сталевою сімкою! Наша щаслива сімка - це 7 мільйонів тонн сталі, що вироблено на підприємстві за увесь минулий рік, - повідомляє прес-служба підприємства

040117 3

План виробництва сталі за 2016 рік виконано, і це перша радісна звістка на початку нового року! Підприємство з успіхом впоралося з поставленим завданням і досягло рекордного за останні роки рівня виробництва сталі в обсязі 7 млн т за 2016 р.
З 2005 р. компанія АрселорМіттал залишається найбільшим іноземним інвестором в Україні, сума інвестицій з моменту придбання підприємства у Кривому Розі склала 10,4 млрд. доларів США.
До 2020 р. компанія інвестує ще 1,5 млрд. доларів США в модернізацію виробництва та нове будівництво в ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».
У 2017 р. на підприємстві продовжиться впровадження масштабних інвестиційних проектів, які дозволять знизити собівартість продукції, підвищити продуктивність виробництва та значно покращити екологічну ситуацію у Кривому Розі та у всьому регіоні.

Прес-служба АМКР,
дайджест, спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!