Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как и следовало ожидать, Виктор Артюх, который голосовал на январской сессии за двоих, остался без наказания. На комиссии по депутатской этике тоже большинство из Оппозиционного блока, фракцию которого и возглавляет кнопкодав в горсовете. Они и приняли решение – сначала «научно разобраться в проблеме»...

310117 7

Как сообщает депутат горсовета Николай ДЕКТЯРЕВ, господа их оппозиционного блока очень хитры на выдумки, когда дело касается защиты не простого жителя Кривого Рога, а своего однопартийца, попавшегося на горячем:
- Сьогодні постійна комісія міської ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, свободи слова, на своєму засіданні розглядала факт «кнопкодавства» з боку голови фракції опозиційного блоку. Пропозиції зробити попередження на наступній сесії , або позбавити слова на одне пленарне засідання не були підтримані, не вистачило голосів «за», натомість прийняли рішення звернутись до науковців та НАЗК за роз’ясненнями: «Чи є порушення закону голосування за іншого депутата?».
Якесь скромне рішення прийняли, треба було відразу в ООН звертатись...

Мы писали - Открытие века! На сессии горсовета в Кривом Роге можно кнопкодавить по доверенности!

Мы писали - На сесіях міськради в Кривому Рогу зафіксовано першого «кнопкодава»

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!