Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Банки-окупанти геть! – під таким гаслом пройшла акція в Кривому Розі одразу на трьох проспектах міста - Металургів, Гагаріна та Поштовому 17 лютого

Громадська організація «Самооборона Кривбасу» разом зі «Спілкою ветеранів легендарного 42-го батальйону «Рух Опору» долучилась до ГО «Січ» та «Всеукраїнської асоціації учасників АТО», які проводили громадську акцію проти банків країни агресора.
Разом з активістами, була проведена розклейка чотирьох відділень «Сбербанку России», де листівками агітаційного характеру були обклеєні вікна та двері відділень російського банку: двох по вулиці Поштовій (колишня Карла Маркса), на Соцмісті та відділенню на 96 кварталі.
Громадяни які проходили поруч схвально оцінювали дії громадських активістів, це може свідчити лише проте, що градус свідомості та патріотизму в Кривому Розі поступово підвищується.
Громадяни цілком реально оцінюють наслідки функціонування російських банків на ринку фінансових послуг України, фінансування сепаратизму, викачка капіталу в кармани російського бізнеса.
Чому ці питання не хвилюють уряд, а лише пересічних громадян, хоча питання риторичне, адже саме пересічні громадяни і воюють в армії, і вдягають її, і переймаються питаннями загальнодержавного значення та майбутнього власної країни...

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!