Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутати міської ради Кривого Рогу Світлана Сова, Юлій Морозов, Андрій Немченко, Сергій Попович подали позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди до Андреєвої Ярославни Ігорівни та до мерії міста

200217 10

Ця дама розмістила петицію «ПРО ВІДКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ КРИВОРІЖСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІД «СИЛИ ЛЮДЕЙ» С. СОВИ, Ю. МОРОЗОВА, С. ПОПОВІЧА І А. НЕМЧЕНКО». Позов стосується і Виконавчого комітету Криворізької міської ради, який є власником веб-сайту, де таку петицію розміщено.
Позовом вимагається:
1. Визнати недостовірною й такою, що завдає шкоди честі, гідності та діловій репутації депутатів від «Сили Людей», інформацію поширену в петиції на сайті виконкому міськради, а також у створених на підтримку петиції групах соцмереж.
2. Зобов’язати Виконком розмістити на веб-сайті спростування поширеної інформації. При цьому обсяг спростування інформації не може бути меншим, ніж половина стандартної сторінки машинописного тексту.
3. Зобов’язати Виконком вилучити із сайту недостовірну інформацію
4. Стягнути солідарно з Андреєвої Ярославни Ігорівни та Криворізького виконкому на користь Сови Світлани Миколаївни, Морозова Юлія Олександровича, Немченка Андрія Миколайовича та Поповича Сергія Миколайовича, як солідарних стягувачів, моральну шкоду у розмірі 400 000,00 грн.

200217 9

Читайте також - Політрада «Сили Людей» відповіла автору петиції про «Відклик депутатів», тільки не знає, куди відправляти листа – фейковий активіст втік з Кривого Рогу

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!