Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Член партії «Свобода», криворіжець Дмитро БІЛОНЕНКО зареєстрував петицію про повернення вартості проїзду до 5-ти гривень у маршрутних таксі Кривого Рогу

011217 8

Він вважає, що нові тарифи не обґрунтовані і ці надбавки йдуть на збільшення відкатів чиновникам...

Сайт Розумне місто
Номер петиції: 3370
Повернення вартості проїзду в маршрутних таксі до 5 гривень

Суть петиції
Вимагаємо від міської влади повернути попередню вартість проїзду у маршрутних таксі, яка до 26.11.2017 року складала 5 грн. 00 коп., вважаючи зростання цін необґрунтованим. Підняття вартості проїзду на маршрутних таксі - це ніщо інше, як збільшення тіньових відкатів, про які знають усі водії на маршрутах, але бояться заявити про здирництво. Навіть після зростання цін на проїзд, обслуговування пасажирів не покращилось, транспорт, який перевозить людей, знаходиться у поганому стані, часто сідати в маршрутку буквально небезпечно для життя. Проте, це не турбує ані посадовців Кривого Рогу, ані перевізників.

Вимога петиції
В разі винесення на розгляд петиції, вимагаємо: - повернути вартість проїзду до рівня 5 грн. 00 коп; - покращити умови перевезень; - розірвати договір співпраці з перевізниками, що не бажають покращувати рухомий склад та якість надання послуг перевезення пасажирів.

На момент публікації звернення до влади Кривого Рогу підписало 56 мешканців міста...

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – із редакційного архіву

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!