Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Партій Слуга народа офіційно представила кандидатів у народні депутати по мажорітарним округам Кривого Рогу

220619 2

Округ № 31 – Захарченко Володимир Васильович
Закінчив Дніпропетровський національний університет за спеціальністю «Юрист». Директор із безпеки на заводі з виробництва машин і устаткування для добувної промисловості та будівництва.

Округ № 32 – Криворучкіна Олена Володимирівна
Закінчила Криворізький державний педагогічний інститут за спеціальністю «Біологія» з додатковою спеціальністю «Хімія», Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства». Кандидат геологічних наук зі спеціальності «Економічна геологія». Доцент кафедри економіки та підприємництва у Державному вищому навчальному закладі «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Округ № 33 – Корявченков Юрій Валерійович («Юзік»)
Закінчив Криворізький технічний університет за спеціальністю «Електропривод і автоматизація промислових установок та технологічних комплексів», а також Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства». Актор у ТОВ «Квартал 95». Підприємець.

Округ № 37 – Фартушний Ігор Іванович
Закінчив Харківський державний аграрний університет імені В. В. Докучаєва за спеціальністю «Агрохімія і ґрунтознавство». Директор сільськогосподарського підприємства.

Сергій БАЛАБАНОВ,
спеціально для рубрикп
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!