Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Восени 2019 року Освітній проект «На Урок» провів Всеукраїнську інтернет-олімпіаду з 16 шкільних предметів для учнів 1-11 класів. Півмільйона учасників та 6000 шкіл з 621 населеного пункту – перевірити свої знання вирішили учні з усієї України, в тому числі - і з Кривого Рогу

141119 1 min

Також читайте - Четвертый сезон школы «Юные инженеры» - это не сериал, а программа одного из предприятий Кривого Рога

Учні Кривого Рогу виявили неабияку зацікавленість у змаганні: до олімпіади долучилися понад 12 000 дітей. Високі результати залучення свідчать про високий рівень мотивації та зацікавленості дітей, а також про глобальну діджиталізацію освіти, адже олімпіада проходить в онлайн-форматі. Саме тому участь могли взяти всі охочі, незалежно від рівня знань та місця проживання
Найактивнішім закладом освіти у місті став Криворізький ЦМЛ - у ньому залучили найбільше учнів, а краще за інших впоралися із олімпіадними завданнями учні Криворізької ЗОШ №90.
Найчастіше юні криворожани реєструвалися на математику, предмети початкової школи та українську мову і літературу. А найкращі результати було продемонстровано в олімпіадах з предметів «Я досліджую світ», предмети початкової школи та основи здоров'я.
Усі учні, які виконали олімпіадні завдання, отримують дипломи чи сертифікати про участь. Учителі ж зі свого боку отримують свідоцтва за підготовку учасників, іменні подяки та можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях. Найактивнішими учителями стали Бас Валерій, Міхєєва Олена (Криворізька ЗОШ №94) та Артюшенко Анжела (Криворізька ЗОШ №112) - вони залучили найбільше учнів.
Цікавий факт: найвищі бали за олімпіаду отримали учні з іменами Софія, Максим та Іван. Тож ми можемо сміливо вважати їх "найрозумнішими іменами" міста!
Інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.
Дізнатися більше про результати інтернет-олімпіади «На Урок» можна на сайті naurok.com.ua.

Перепелиця Дмитро Олександрович
і команда Освітнього проекту «На Урок»
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!