Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Ukrainian Modernism» у соцмережах, з дна постукали. Кривий Ріг. Стильну модерністську будівлю Будинку культури гірників місцева влада перетворює на дешеву копію замку Діснейленда (Криворізький Діснейленд, саме так місцеві ЗМІ охрестили проект)

261119 24 min

Ідея проекту народилася десь в 2015, але з того часу новин майже не було, і активісти сподівались, що проект поховали. На жаль, нещодавно розробка проекту активізувалася і триває вже рік. На проектування «реконструкції» БК у Театр ляльок планується витратити сумарно 1 000 000 гривень.

- Схаменіться, шановні. Побудуйте собі кітчевий Діснейленд в іншому місці, не треба руйнувати працю архітекторів минулої епохи - епохи, коли українська архітектура була самобутньою. А Палац культури варто просто відремонтувати.
Це дуже серйозна справа. Не можна допустити, щоб гроші українців витратили на знищення цінної з історичної і архітектурної точки зору будівлі, та іі заміну на потворний пряниковий будиночок. Просимо максимально поширити цей допис, і відмітити криворізьких чиновників (ми чомусь не знайшли у фейсбуці сторінки замовників робіт - виконкома Криворізької міської ради та мера Юрія Вілкула), - висловлює думку дописувач.

261119 25 min

UPD: Будівля настільки потворна, що в коментарях люди не вірять, що це реальний проект. Розумію! На жаль, це не фейк, - резюмує «Ukrainian Modernism».

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!