Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ось і прийшов час нових викликів, нових зобов'язань та нових можливостей, що постають перед відомим в Кривому Розі активістом

Також читайте - Активісти Руху Без Меж провели тренінг-інструктаж водіїв громадського транспорту Кривого Рогу

Протягом 2019 року Віталій ФУРМАНЮК, голова організації «Основи Свідомості», познайомився з спільнотою Громадських радників та навіть став частиною цієї спільноти. Навчання, обмін досвідом, спілкування з людьми які також, як і ти, змінюють свої громади вирішуючи спільні нагальні проблеми, заряджало енергією та надихало на подальшу діяльність.
Громадські радники - це звичайні люди, які не мають юридичної освіти, проте пройшли інтенсивне навчання та отримали усі необхідні інструменти, щоб допомагати людям у вирішенні їх проблем. Вони надають правову інформацію, або направляють до компетентної служби.
У вересні 2019 року спільнота Громадських Радників легалізувалась через реєстрацію ГО «Асоціація Громадських Радників України».
Віталій, як і три інших кандидата з числа членів організації, вирішив подати свою кандидатуру на посаду Голови організації.
24 листопада, на загальних зборах організації, спільнота Громадських Радників в другому турі підтримала кандидатуру пана Фурманюка на посаду Голови.
- Враховуючи, що членами організації вже є 163 радника з різних регіонів країни маю перед собою нові зобов’язання та виклики. Але вірю в те, що об’єднуючись, ми збільшуємо потенціал один одного та своїх громад і разом зможемо досягти більших результатів, - повідомляє Віталій ФУРМАНЮК в особистому пабліку.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!