Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как заявила активистка Свободы Татьяна СОЛОВЬЕВА, в Кривом Роге на 17-м квартале к торговле пиротехникой привлекли несовершеннолетнего, и такой случай не единичен в нашем городе

211219 8 min

По теме - Опасные праздничные развлечения школьников на 5-м Заречном в Кривом Роге сняли из окна (фото)

Расчет торгашей в Кривом Роге прост – несовершеннолетнего продавца не накажут так строго как взрослого. Кроме того, ему можно платить меньше, а то и вовсе рассчитаться товаром.
Ни для кого не секрет, что перед Новогодними праздниками не проблема купить пиротехнику на улицах, причем товар не сертифицирован и его происхождение не известно.
А полиция из года в годе «не замечает» этого явления.

Татьяна Соловьёва
21.12.2019
Кривий Ріг, 17-й квартал.
Неповнолітній продає піротехніку... Сумніваюсь, що його "роботодавець" має якісь дозволи чи гарантії безпеки на цю продукцію... І як не дивно, знаходяться, які то купують! Поліціє, де ти?
P.s. Далі трохи "лонгріду".
Це історія мого дитинства. Коли навчалась у школі, у класі 5 чи 6, до нас прийшла вчителька і сказала, що наш товариш із паралельного класу потрапив у лікарню. Ми дізнались, що хлопчик після уроків бавився на стадіоні пітардами. У результаті, йому відірвало два пальці. Звісно, каліцтво лишилось на все життя. Тоді це була жахлива вражаюча новина. Сьогодні, коли маю власну дитину, навіть уявити важко, яка це трагедія.
А якимось виродкам на то все начхати, у них - бізнес. Не здивуюсь, якщо з тим підлітком вони розплачуватимуться "товаром"... і тільки можу уявити скільки того непотребу опиниться у "легковажних" дитячих руках.
Я вже мовчу, що в країні війна, і місто повне учасників тої війни, для яких кожен такий вибух асоціюється далеко не зі святом!
Аби випередити питання, чи викликали поліцію, відповідаю, що фото прислали і чекати наряд поліції очевидці більше 40 хвилин не мали змоги... З іншого боку, патрулів у нас по місту чимало, сподіваюсь цього вони не оминуть увагою, я знаю що гідні там все ж є...

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!