Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Цілих 10 млн. грн. передбачено у бюджеті Кривого Рогу на 2020 рік на програму «Теплий кредит». Бажаючих багато, але фінансування отримають одиниці. Про умови конкурсу повідомляє Департамент розвитку інфраструктури міста – ДРІМ

271219 4 min

За темою - Бюджет Кривого Рога-2020 - головоломка, в которой тяжело разобраться?

До уваги мешканців багатоквартирних будинків щодо конкурсу проєктів «Теплий дім».

З метою реалізації напрямів енергозберігаючої стратегії, поліпшення житлових умов мешканців багатоквартирних будинків, у м.Кривому Розі розроблено міську Програму «Теплий дім», в рамках якої щорічно проводиться конкурс проєктів «Теплий дім».

Конкурс оголошено з 21.11.2019, конкурсні пропозиції приймаються від управителів з 08.01.2020 з 08:30 год, закінчення прийому конкурсних пропозицій - 17.01.2020 до 16:00 год, реалізацію конкурсних проєктів-переможців планується здійснити до кінця 2020 року.

В лютому 2020 року оприлюдниться інформація про переможців конкурсу на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет та у засобах масової інформації - міській газети «Червоний Гірник».

Відповідно до Положення про конкурс, конкурсна пропозиція – це комплект документів, що готуються та подаються конкурсній комісії з проведення конкурсу конкурсантом (управителем).

Для участі в конкурсі співвласники - мешканці багатоквартирних будинків на загальних зборах вирішують питання щодо уповноваження для участі конкурсанта - управителя;
Особи від житлового будинку під час укладання договору на виконання заходів з енергозбереження визначають розмір співфінансування за рахунок співвласників та обирають вид з енергозбереження:
- ремонт та ізоляція внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення;
- заміна вікон і дверей у місцях загального користування;
- утеплення стін будинків та підвальних приміщень;
- виконання капітальних ремонтів міжпанельних швів, покрівель з їх утепленням;
- модернізація систем електропостачання багатоквартирного будинку із заміною електрощитових і внутрішньої електропроводки.

Оцінювання проводяться за бальною системою. Максимальна кількість балів – 100, яка складається:
- мінімальний розмір заборгованості за житлово-комунальні послуги в перерахунку на 1м2 загальної площі – до 50 балів;
- найбільший розмір співфінансування від співвласників багато-квартирного будинку на заходи з енергозбереження, розрахований на 1 м2 площі квартир та нежитлових приміщень будинку – до 50 балів.

У разі перемоги в конкурсі, можливо виконати заходи з енергозбереження в багатоквартирних будинках, передбачених Програмою.
Фінансування реалізації проєктів здійснюється коштом міського бюджету за умови співфінансування співвласниками багатоквартирного будинку.
З будь-яких детальних роз’яснень та консультацій, необхідних документів щодо участі у конкурсі, рекомендується звертатись до Управителів.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!