Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Компанія Метінвест вклала 7 млн. грн. у простір для навчання і роботи, проведення зустрічей, конференцій і тренінгів на базі одного з вишів Кривого Рогу

271219 1 min

Також читайте - Хто і як буде моніторить якість повітря над ГЗК Кривого Рогу вирішили на робочій нараді -

Проект став результатом державно-приватного партнерства між Групою МЕТІНВЕСТ, Товариством з обмеженою відповідальністю «Метінвест діджитал», Громадською організацією «Криворізька фундація майбутнього», Громадською спілкою «Кривий Ріг ІТ-кластер» та КЕІ.

Обрання майданчиком саме Криворізького економічного інституту не є випадковим адже у цьому ЗВО здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти у сфері програмування та комп’ютерних наук. Виш прагне забезпечити зв'язок освітнього процесу з реальним сектором. Учасники проекту визнають, що їх діяльність включає спільні інтереси, де побудова співпраці у формі партнерства між сторонами буде взаємовигідною і тим самим підвищить ефективність кожного учасника у виконанні своєї місії та функцій.

На заході був підписаний Меморандуму про співпрацю між Групою Метінвест, Товариством з обмеженою відповідальністю «Метінвест діджитал», Громадською організацією «Криворізька фундація майбутнього», Громадською спілкою «Кривий Ріг ІТ-кластер» та Криворізьким економічним інститутом ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Відповідно до Меморандуму, Сторони мають спільні наміри забезпечувати реалізацію наступної діяльності:
- створення у Кривому Розі постійно діючого майданчика та простору для спілкування та вирішення прикладних завдань ІТ-спільнотою регіону;
- інтеграція можливостей стейкголдерів, зацікавлених у об’єднанні зусиль науковців й практиків задля вирішення прикладних завдань ІТ-сфери України;
- забезпечення спрямування потенціалу ІТ-спільноти на вирішення практичних кейсів для реального сектору економіки;
- популяризація ІТ-освіти серед молоді регіону;
- сприяння розвитку ІТ-технологій у різних сферах життя суспільства.

Площа IT hub koworkihg становить близько 1000 кв. м, з яких більше 500 кв.м. – це внутрішні приміщення першого та другого поверхів навчального корпусу 2 Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Приміщення IT hub koworkihg включає 5 локацій, обладнаних для роботи на 5 персональних компьютерах та 9 ноутбуках, 3 принтери, 2 медіа проектори, 6 телемоніторів. Загальна ємність освітнього простору 45 посадкових місць.

Інфраструктура IT hub koworkihg включає також кімнату для переговорів, приміщення для проведення заходів, конференц-хол, 4 WC, сходи CUB, що з’єднують перший та другий поверхи.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!