Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Народні депутати Юрій КОРЯВЧЕНКОВ та Володимир ЗАХАРЧЕНКО відвідали в Кривому Розі головних теплопостачальників – Криворіжтепломережу та Криворізьку теплоцентраль

301219 8 min

За темою - Подарок «под елочку»: уже в январе жители Кривого Рога получат счета на отопление со сниженными на 20% тарифами

Народний депутат Юрій КОРЯВЧЕНКОВ завітав до КПТМ «Криворіжтепломережа», щоб особисто дізнатися, чи дотримуватиметься керівництво підприємства постанови КМУ №1082, яка дозволяє теплопостачальникам перерахувати тариф та зменшити суму в платіжці за тепло до 30%.
Тож, у січні містян чекатиме менша сума за тепло.
Також нардеп поцікавився, чи всі будинки оснащені вузлами обліку тепла. Зі слів головного інженера «Криворіжтепломережі» Олександра Єріна, вже у всіх будівлях, які обслуговує підприємство (а це 2653 будинка) встановлені теплолічильники.

301219 9 min

Народні депутати Юрій КОРЯВЧЕНКОВ та Володимир ЗАХАРЧЕНКО завітали до АТ «Криворізька теплоцентраль». Виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, Уряд ухвалив рішення, яке дозволяє перерахувати тариф та зменшити суму в платіжці за тепло.
Від керівництва «Криворізької теплоцентралі» нардепи почули, що вже у січні криворіжці сплачуватимуть за послугу теплопостачання на 25% менше.
Також поспілкувалися з виконуючим обов'язки генерального директора підприємства Миколою Тарасенко щодо тепло-розподільчих пунктів, які перебувають у аварійному стані. Це несе велику загрозу людським життям і відгородити їх стрічкою - не вирішує проблеми. Адже постраждати можуть люди, які працюють безпосередньо на цих ТРП.
Зі слів керівника підприємства, у наступному році планується виконати ремонт частини з них. Поступово відремонтуються всі ТРП.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 viper 30.12.2019, 15:41
Про щётчики в каждом доме откровенный пи...ж!!!
Цитата
-1 #1 Аня 30.12.2019, 14:25
Какие слуги такая самая банда как и папередники
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!