Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Конфлікт між перевізниками в Кривому Розі вийшов в офіційну площину. Компанія Північтранс вже оприлюднила заяву

030120 7

Подробиці - Разборки на Юбилейной в Кривом Роге: маршрутки стоят, представители перевозчиков ведут переговоры (фото)

Подробиці - Скандал? Две компании-перевозчики начали рейдерский захват нескольких маршрутов Севертранса в Кривом Роге?

До уваги всіх жителів нашого міста!

У Кривому Розі, ще у листопаді почався процес Конкурсу, щодо перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Результати конкурсу ще невідомі. Але, ТОВ "Приваттранс" та ТОВ "Приват-автотранс" вже сьогодні розпочаткували НЕзаконний виїзд та функціонування "своїх" "маршруток" на дорогах нашого міста.

Роз'яснюємо. Лінія рухомого складу ПАТ "Північтранс" функціонує у звичайному режимі, але паралельно з тим, певні перевізними НЕзаконно та НЕлегально (спираючись на НЕпроведений конкурс) запускають паралельно свої маршрутні таксі на аналогічні маршрути.

Саме цим, ТОВ "Приваттранс", ТОВ "Приват-автотранс" блокує діяльність ЛЕГАЛЬНОГО на сьогодні перевізника ПАТ "Північтранс" на маршрутах нашого міста. Йде мова не лише за вихід ТОВ "Приваттранс", ТОВ "Приват-автотранс" "маршруток" на маршрути, а й створення конфліктних ситуацій, у тому числі й погрози та запугування водіїв ПАТ "Північтранс" з їх сторони.

На сьогодні, ПАТ "Північтранс" є ОФІЦІАЛЬНИМ перевізником на більшості маршрутів у Кривому Розі, згідно з укладеним договором про замовленням послуг для мешканців нашого міста.

Звертаємось до Патрульної поліції м.Кривого Рогу перевірити технічний стан НЕлегальних транспортних засобів та прийняти міри, щодо прояву таких дій з боку ТОВ "Приваттранс" та ТОВ "Приват-автотранс".
Звертаємось до Державної служби України з безпеки на транспорті ознайомитись з цією ситуацію та втілити необхідні заходи НЕзаконних дій.
Звертаємось до мешканців міста не бути учасниками цього анархічного процесу. Буди пильними, уважними та обережними. Не сідайте у сумнівно переобладнані "пасажирські" НЕлегальні маршрутні таксі, які ще вчора були грузовими. Тут мова йде не лише про Ваш комфорт, а про реальну Вашу БЕЗПЕКУ. (А якщо особисто стикнулись з такою ситуацією, будь-ласка, повідомте нам).

Наразі з боку ПАТ "Північранс" робиться усе можливе, щоб ситуація вирішилась. Й все маршрутне таксі почало працювати у звичному режимі.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!