Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Активістка-волонтерка Яна Казаріна повернулася зі Сходу країни, де передала новорічні подарунки з Кривого Рогу захисникам країни

Також читайте - Открытие памятника «Иловайск 2014. Помним» состоится в Кривом Роге в 2020 году? (фото, видео)

В зону ООС вона приїздить вже не вперше. З 2015 року Яна регулярно навідується до наших захисників, щоб привезти їм волонтерську допомогу з Кривого Рогу.
Близько 50 коробок з ліками, одягом, продуктами харчування та іншими необхідними речами на цей раз вона привезла до добровольчих батальйонів у Авдіївці, Мар'їнці, Песках, Красногорівці.
В організації та зборі волонтерської допомоги взяли участь: учні Криворізьких спеціалізованих шкіл №4 та №9, студенти Криворізького державного педагогічного університета, ТМ «Ідеал», меценати Володимир Вітюнін, Володимир Расщепкин, Артур Чиголя, Олександр Великанич та Сергій Хіманич.
«Вони незламні», - так каже Яна про бійців на Сході. Незважаючи на той жах, яким переповнений їх кожен день, вони ризикують власним життям заради своєї країни!
- Ми прагнемо миру. Щоб кожен захисник скоріше повернувся додому. Працюємо над цим! – повідомляє сторінка Зе Команда Кривий Ріг в соцмережах.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!