Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Волонтери, активісти провели в Кривому Розі напередодні Дня добровольця акцію, висадивши 1000 саджанців у різних куточках міста

140320 5 min

Об'єднання «Єдність» разом з багатьма небайдужими людьми 13 березня реалізували в Кривому Розі проект по еко-акції з висадкою більше 1000 різних дерев в шести районах міста та прибиранням територій, присвячений Дню Українського Добровольця, не дивлячись на карантин.
Організатори щиро подякували всім, хто відгукнувся, допомагав і долучився до участі в акції - громадським діячам, учасникам бойових дій, родинам загиблих, представникам влади, депутатам, молоді та всім небайдужим містянам.
Всі разом з вами зробили гарну справу, мета якої була вшанувати загиблих та живих, покращити екологію, озеленити, благоустроїти місто, патріотично виховувати наших дітей.
- Ми продовжуємо нашу акцію по посадці дерев до кінця квітня. Запрошуємо всіх долучатись! Ваші пропозиції посадки в дворах, прибудинкових територіях, скверах та інших локаціях приймаються і розглянуться. Звертайтесь! – повідомила «Єдність» в соцмережах.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!