Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє штаб по боротьбі з поширенням коронавірусу, епідпоріг у місті не перевищено, водночас усі 180 ліжок інфекційної лікарні в Кривому Розі підготовлено для надання допомоги пацієнтам з коронавірусом

300320 10 min

Також читайте - В Кривом Роге – второй официально инфицированный covid19, еще один случай – под вопросом

За добу кількість респіраторних вірусних захворювань в Кривому Розі дещо збільшилась, але епідпоріг не перевищено.

На сьогодні в інфекційній лікарні на лікуванні знаходиться 3 пацієнта з підтвердженим діагнозом коронавірусна хвороба COVID-19, ще три людини знаходяться у лікарні з підозрою.

Два пацієнти поступили 29 березня. Це дві жінки, одна прибула з Балі, друга - фельдшер, що контактувала з пацієнтом, який прибув з Польщі. Стан цих пацієнток задовільний, у них взято аналізи, які сьогодні будуть відправлені до Дніпра. Швидкі тести у цих пацієнток дали негативний результат.

Ще один пацієнт з підозрою – чоловік жінки, в якої вже підтверджено діагноз. У Дніпрі дослідили його аналізи, є сумнівна реакція, тому сьогодні будуть зроблені повторні аналізи. Другий виявлений у Кривому Розі випадок – у сина хворої жінки. Стан цього пацієнта середньої важкості, він отримує лікування, негативної динаміки немає.

Інфекційну лікарню повністю звільнили від пацієнтів з іншими хворобами. Ті, в кого діагностовано менінгіт переведені до першої міськліарні, для цього там підготували і відкрили додаткове відділення. Решту хворих перевели у інші міськлікарні. В інфекційній лікарні усі 180 ліжок підготовлено під госпітальну базу для надання допомоги пацієнтам з COVID-19.

На сьогодні медики відпрацьовують кілька питань. Перше – це у посилення роботи медиків на блокпостах, забезпечення додатковими термометрами, щоб мінімізувати черги.

Друге – поповнення резерву медикаментів для надання допомоги пацієнтам з COVID-19. Згідно з інструкціями Міністерства охорони здоров'я змінились алгоритми надання допомоги. За наказом МОЗ одні ліки було виключено, інші додано.

Ще одне питання – засоби індивідуального захисту. Місто робить усе можливе, щоб створити необхідний запас у разі масової госпіталізації пацієнтів.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #1 Михаил 30.03.2020, 15:35
" Другий виявлений у Кривому Розі випадок – у сина хворої жінки. Стан цього пацієнта середньої важкості, він отримує лікування, негативної динаміки немає." И все-таки, чем его лечат? Во всем мире лечения нет, а у нас есть?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!