Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

9 липня народні депутати від Слуги Народа відзвітували в Кривому Розі представникам ЗМІ про підсумки першого року роботи у Верховній Раді

Нардеп Олена Криворучкіна - звіт в Кривому Розі по перший рік роботи

Олена Криворучкіна розповіла про напрацювання в сфері екології. Вона повідомила, що придбані датчики вимірювання чистоти повітря, в найближчі дні будуть у Кривому Розі.

Сервер, куди передаватимуться дані з датчиків, розташовується в Польщі, що зменшить ризик втручання в їхню роботу. Ведеться робота переробки відвалів і встановлення відкритої системи онлайн-моніторингу.

«Я пишаюсь тим, що стала співініціатором тих законопроєктів, які реально змінюють підхід до вирішення екологічних проблем. Як приклад — законопроєкт про управління відходами. Україна потопає у мільярдах тонн як муніципальних, так і промислових відходів. Особливо для Кривбасу, промислові відходи — це критично важлива тема», — зазначила Олена Криворучкіна.

Вона додала, що посилили екологічний контроль держави і збільшили штрафи за порушення екологічного законодавства. Схвальні відгуки отримали і законодавчі ініціативи стосовно гуманного поводження з тваринами, запобігання пожежам та інвентаризації лісів.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Наталья 13.07.2020, 15:13
Брехуха! Обещала нам пенсии и спец доплаты, как городу с плохой экологией, онкодиспансер, бесплатное оздоровление детей, и где все это! НИЧЕГО не делают, только торепят
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!