Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Гімназія №36, м. Кривий Ріг, головна турбота навчального закладу – створення безпечного освітнього простору

170920 13 min

В умовах, коли обмежено доступ батьків до закладу згідно п. 6 Постанови МОЗ від 22.08.2020, №50, керівництво закладу інформує, як організовано виконання всіх протиепідемічних заходів в гімназії №36 Кривого Рогу.

Складено маршрути входів до закладу, введено різний розклад дзвоників для 1, 2-4 та 5-9 класів, оптимальний графік харчування, що дозволяє уникнути скупчення дітей, дотримуватися соціальної дистанції.

Кожен день розпочинається з проведення безконтактної термометрії працівників закладу.

Обидва входи до закладу та всі навчальні кабінети обладнані куточками для ансиптисептичноі обробки рук, в туалетах , їдальні завжди в достатній кількості рідке мило, паперові рушники.

В кожному навчальному кабінеті та в туалетах встановлено контейнери для збору використаних засобів індивідуального захисту.

Завдяки допоміжному персоналу закладу виконується необхідна обробка та очищення поверхонь деззасобами.

Педагоги закладу щоденно проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання протиепідемічних заходів, здійснюють спостереження за станом здоров'я дітей.

За рахунок місцевого бюджету заклад в повній мірі забезпечено масками для працівників, щитками та одноразовими рукавичками кухарів, деззасобами, антисептиком, паперовими рушниками, рідким милом та іншими миючими засобами доя дотримання санітарно- гігієнічних вимог і дітьми, і дорослими.

170920 14 min

170920 15 min

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!