Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на «СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг», 16 вересня відбулися конференції політичної партії «Сила Людей», які затвердили списки тих, хто разом піде до місцевих рад, аби спільними зусиллями перетворювати Кривбас, відповідно до затвердженого гасла кампанії, на «Місто, де хочеться жити»

Конференція Сили Людей Кривий Ріг у готелі Дружба

«З минулих виборів, коли наша тоді геть молода партія вперше взяла участь у перегонах, відбулося багато і доброго, і поганого, — сказала на зустрічі команди Світлана Сова, яка цього разу буде першою кандидаткою від партії на виборах до міськради. — Але сьогодні я приємно вражена, адже на наш заклик йти і змінювати місто відгукнулося більше 200 людей, які стануть кандидатами від нашої партії. Вибори дійсно є потужним каталізатором, вони прискорюють дуже багато процесів, і ми щасливі від того, що наша команда зростає!»

Разом зі Svetlana Sova в першій десятці партійного списку до міськради — прекрасний сплав молодості і досвіду. І життєвого, і політичного. Тут і ті, хто останні 5 років робив усе, щоб владній більшості було непросто приховувати свої темні справи, — чинні депутати, що добре розібралися в проблемах міста: Наталія Шишка, Сергій Попович, Андрій Немченко і Юрий Милобог.

І ті, хто вперше піде на вибори, але має серйозні здобутки і власне унікальне бачення змін у місті. Nune Volkova — молода підприємниця, яка самостійно зробила для захисту медиків від пандемії більше, ніж десятки відповідальних чиновників. Юрій Понькін — голова «Руху без меж», який об’єднав десятки небайдужих містян у боротьбі за інклюзивність і права людей з інвалідністю.

Микита Водзянський — молодий правник, лідер всеукраїнського молодіжного руху «Молоді Ліберали». Татьяна Ким, яка попри важкі особисті обставини розбудовує креативний бізнес і допомагає воїнам АТО/ООС та їхнім родинам. Денис Скворцов, якого заслужено цінують фактично всі голови ОСББ міста і активна громадянська спільнота.

Список і після десятки рясніє іменами людей, яких знають і поважають у місті та які цілком усвідомлено, після інтенсивних і змістовних дискусій щодо програми, стратегії та принципів командної роботи, приєдналися до походу на вибори разом із «Силою Людей».

Досить інтригуючим і контраверсійним видається висування на посаду міського голови Юрія Милобога. Але цей вибір був логічним для лідерів партійної організації, які 5 років пропрацювали із Юрієм у міській раді й у кількох громадських проєктах.

Вони переконані, що Милобог — людина абсолютно близька за цінностями до нашої партії, що надскладні баталії минулих виборів загартували його, зробили значно сильнішим, і сьогодні він вмотивований довести, що цілком готовий на посаді міського голови допомогти Кривому Рогу стати містом, де хочеться робити бізнес і ростити дітей.

Сам Юрій у виступі перед кандидатами запевнив: «Супротивники кажуть, що ті вибори були кінцем моєї політичної кар’єри. Та я здобув безцінний досвід, виніс уроки з минулого і стверджую: тоді не помер, а народився політик Юрій Милобог. Ці 5 років я відкрито дивився людям в очі. Я не співпрацював з тими, хто вкрав у криворіжців їхній вибір і ще на 5 років заморозив розвиток міста».

«Я знаю, що робити, як робити і як за 5 років не показати далеку перспективу, а дати результат. Результат, який відчують всі криворіжці. Бо служитиму не олігархам. Я служитиму криворізькій громаді», — пообіцяв команді Милобог.

Також «Сила Людей» затвердила виборчі списки до Криворізької районної ради, яка з цього року об’єднає під своєю юрисдикцією наше місто, Апостолівську і Зеленодольську ОТГ та всі ближчі села й селища. Виборчий список до цієї ради очолила відома криворізька журналістка й експертка з питань місцевого самоврядування Наталя Шишка.

У районні ради Кривого Рогу «Силу Людей» поведуть учитель і місцевий депутат Костянтин Чухно (Тернівська райрада), професор філології та видавець Роман Козлов (Металургійна), молодий підприємець і відомий на Зарічному місцевий політик Serhii Marynychev (Покровська), економістка, екоактивістка і лідерка «Ради жіночих ініціатив» Ірина Голоднова (Інгулецька), юрист і громадський діяч, що розвиває дитячий спорт, Тарас Юрченко (Центрально-Міська), підприємець і меценат Дмитрий Шкуропат (Довгинцівська), юрист, активний громадський діяч Микита Водзянський (Саксаганська).

Також уперше «Сила Людей» висуває кандидатів у сільські ОТГ. Це 5 індивідуальних кандидатів у раду Карпівської громади і потужний список із 26 кандидатів у Новопільську ОТГ. У цю непросту, але дуже перспективну для партії боротьбу — адже Новопільська громада об’єднає 38 населених пунктів від Надеждівки до Радушного — команду поведе відома лідерка руху підприємців, чинна депутатка обласної ради Ірина Туровська.

Тож старт даний. Штаб партії разом з групою юристів-волонтерів наполегливо працює над підготовкою документів для подання списків до виборчих комісій. І вже скоро понад 200 криворіжців і мешканців передмість, які не опустили руки, не поїхали з міста і готові брати на себе серйозну відповідальність, стануть депутатами.

А після 25 жовтня багато з них будуть обрані криворіжцями до різних рад і разом з усією командою почнуть нову сторінку історії Сили Людей Кривого Рогу, щоб уже в статусі місцевих депутатів перетворювати Кривий Ріг на Місто Де Хочеться Жити!

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!