Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Позицію Сили Людей пояснює Андрій НЕМЧЕНКО, кандидат в депутати міськради в першій десятці, повідомляє Весь Кривий Ріг

Андрій Немченко і кандидат у мери Кривого Рогу Юрій Милобог

Певна частина фейсбучної аудиторії незадоволена висуванням Юрія МИЛОБОГА кандидатом у мери від Сили Людей Кривий Ріг, відмічає Андрій НЕМЧЕНКО.

Що сказати? На поверхні те, що інформаційна війна у період 2015-16 років була програна Вілкулам повністю, перемогла саме їх точка зору.

Якщо розглядати ситуації через призму фактів і доказів, Юрій МИЛОБОГ об'єктивно мав йти на цьогорічні вибори як діючий мер. Він переміг у другому турі у 2015-му.

З 270 звичайних віборчих дільниць міста його підтримали 160, Вілкула лише 110. Але аномальні результати по лікарнях та по деяких віддалених дільницях дали перевагу Вілкулу у 752 голоси. Трохи більше, ніж 0.1% населення Кривого Рогу.

Чи був шанс врятувати ситуацію? Був, але тодішня влада жодним чином не сприяла справедливості. Ворожі дії поліції (привіт, Аваков і Лютий), а потім - дивне рішення Верховної Ради про нові вибори.

Чесним виходом було б переголосування другого туру з тими ж кандидатами, але, нажаль, ні...

Нові вибори відкрили для Вілкулів вікно можливостей. Це і безпрецедентна за брудом інформаційна кампанія, і масовий 500-гривневий "легальний підкуп", і, головне, підкилимні домовленості з Садовим про заміну кандидата.

Все те закінчилось катастрофою, але життя на тому не зупинилося. І за ці 5 років каденції депутатом міськради Милобог не дав жодних приводів сумніватися у своїй опозиційності до "сімейки".

Юрій тверезо дивився на речі, працював на сесіях, у комісіях, вів прийоми, виїздив на зустрічі на територіях, не тікав від простих людей. Юрій пройшов перевірку часом і справами.

Тому питання, чи гідний Юрій Милобог бути кандидатом від партії, яка стала за останні 5 років моєю другою родиною, взагалі для Сили Людей не стоїть.

- Бажаю кожному з вас, читачі, теж відкинути усю гидотну інформаційну піну, нагнану кишеньковими ЗМІ "сімейки" тієї холодної зими, справедливо, зважено поглянути на речі, та дати Кривому Рогу шанс на зміни. Адже всі ми того варті, - повідомляє Андрій НЕМЧЕНКО.

Також читайте -

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Kindle 19.09.2020, 14:57
Против аудиозаписи и то что он не участвовал во втором туре на прошлых выборах не попрешь...
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!