Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 квітня, повідомляє Весь Кривий Ріг, інспектори ювенальної превенції Криворізького районного управління поліції пройшлися місцевими крамницями й нагадали продавцям про відповідальність за продаж особам, які не досягли 18 років, алкогольних та тютюнових виробів

060421 17 min

Працівники поліції систематично проводять в Кривому Розі роз'яснювальну роботу з продавцями про недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам.

Так, з продавцями поліцейські провели профілактичні бесіди про заборону продажу слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім та наголосили про обов’язковість перевірки документів, що посвідчують особу покупця.

Також правоохоронці попередили про адміністративну відповідальність за порушення ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У кожному торговому закладі правоохоронці залишали інформаційні пам’ятки, які продавці розмістили на видних місцях, щоб неповнолітні покупці бачили й знали, що тут не продають алкоголь і тютюнові вироби особам, які не досягли 18 років.

060421 18 min

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!