Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг», під час сесії міськради 26 травня близько години тривали обговорення проєкту про реорганізацію закладів охорони здоров’я нашого міста

280521 9 min

Вагомий аргумент проти об’єднання лікарень в Кривому Розі висловив Андрій НЕМЧЕНКО.

Він нагадав, що Кривий Ріг на відміну від Дніпра та Нікополя, які реорганізували свої лікарні, має велику протяжність. При травмуванні людині доведеться їхати через усе місто, щоб отримати допомогу.

«У разі, якщо ви отримуєте якесь пошкодження, а проживаєте десь у Металургійному або Центрально-Міському районі, ви будете вимушені їхати в Тернівський район для того, щоб вас прийняло травматологічне відділення 8 лікарні. Як один анестезіолог буде обслуговувати дві, три, чотири лікарні?», — запитав начальника управління охорони здоров’я Костянтина Мурашка Денис СКВОРЦОВ.

Світлана СОВА зазначила: «Нічого не зміниться. Це все є окозамилюванням НСЗУ. Не з’явиться з об’єднання двох лікарень десь те, чого не вистачає».

Сама ж представниця східного департаменту НСЗУ визнала в кінці своєї красномовної доповіді про права пацієнтів та обґрунтованість реорганізації, що перевірки лікарень були проведені лише на паперах, жодної криворізької лікарні доповідачка не відвідала фізично.

На жаль, проєкт рішення більшість підтримала.

За проголосували:
- 17 депутатів від Блоку Вілкула,
- 5 депутатів від ЄС,
- 9 голосів віддала Опозиційна платформа.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!