Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради» у відповідь на заяву міністра МВС Дениса МОНАСТИРСЬКОГО про попередні причини загибелі мера Костянтина ПАВЛОВА, юридичне управління надало свої коментарі

060921 24 min

Начальник юридичного управління Криворізького міськвиконкому М.Кудін: «Відносно заяви міністра МВС про перевірки - «зондер-команда», надіслана з Києва, перевіряє період, коли К.Павлов ще не був мером»

Відносно заяви міністра МВС про проведені перевірки в Криворізькому міськвиконкомі:
«У період з 2014 по 2019 рік міськрада Кривого Рогу пережила більше 500 перевірок, які були надіслані Порошенко і Луценко. 2020 рік був відносно спокійний.

Навесні 2021 року було дано команду «фас» проти трьох міст - Києва, Кривого Рогу та Черкас. До нас прибула «зондер-команда» близько 100 чоловік з усіх областей України та від усіх контролюючих органів, які існують. Особливо вони активізувалися після смерті Костянтина Юрійовича Павлова, в останні три тижні.

Поки остаточних актів немає, ми бачили тільки попередні. Трохи пізніше ми публічно прокоментуємо кожну цифру.

Зараз можу тільки порекомендувати міністру МВС та політтехнологам від влади не намагатися пов'язати це зі смертю Костянтина Павлова, адже «зондер-командою» проводиться перевірка саме періоду, коли Костянтин Юрійович ще не був мером і відповідно це не могло його стосуватися», - підкреслив М. Кудін.

Також читайте - «Самоубийство мэра Кривого Рога» – так назвал гибель Павлова глава МВД Украины

060921 25 min

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 22 06.09.2021, 17:01
Кудин решил шо он неприкасаемый ))) это наш город и мы его доим
на нары вместе с семейкой
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!