Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», в.о. міського голови Юрій Вілкул направив до Верховної Ради звернення про призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу

090921 17 min

Позачергові вибори повинні відбутися у зв'язку із трагічною загибеллю обраного більшістю криворіжців мера Костянтина Павлова. Вибори міського голови Кривого Рогу Верховна Рада може призначити вже у березні 2022 року.

«Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», звертаюся до Верховної Ради України із проханням про призначення позачергових виборів Криворізького міського голови Криворізького району Дніпропетровської області у зв'язку зі смертю Криворізького міського голови Павлова Костянтина Юрійовича», - йдеться у зверненні Юрія Вілкула, обраного більшістю депутатів міськради секретарем, а отже, в.о. мера до наступних виборів.

Юрій Вілкул підкреслив: «Відповідно до Закону, мають відбутися вибори нового мера. До цього моменту, як і довірили мені депутати, я буду виконувати обов'язки міського голови й зроблю все можливе, щоб у Кривому Розі продовжилося виконання нашої спільної із Костянтином Юрійовичем Програми, були збережені соціальні гарантії для криворіжців, безкоштовний проїзд і соціальні виплати, були реалізовані інфраструктурні проєкти й проєкти з благоустрою міста. Це - мій обов'язок перед земляками й перед пам'яттю Костянтина Павлова».

090921 18 min

090921 19 min

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!