Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє в Кривому Розі «Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради», 13 січня 2022 року на базі Криворізької гімназії №56 відбулося засідання міждисциплінарної групи фахівців медичної та освітньої галузей з питань визначення рівня підтримки дітей з особливими освітніми потребами під час надання послуг з інклюзивної освіти

160122 15 min

160122 16 min

160122 17 min

В роботі в Кривому Розі взяли участь директор КУ «КІРЦ №1» Андреєва Т.Г., представники ЦПМСД, консультант ЦПРПП Турчин Н.Л., головні спеціалісти управління охорони здоров’я Желязкова Т.Л. та департаменту освіти і науки Бородавка О.М.

На засіданні обговорювались актуальні питання щодо визначення рівнів підтримки для дітей з ООП, які здобувають освіту в інклюзивних класах, особливості визначення рівнів підтримки для осіб, які мають труднощі в освітньому процесі.

Директорці Криворізької гімназії №56 Тетяні Кислій висловили подяку за організацію зустрічі в закладі освіти, розуміння важливості такого заходу, а також за презентацію та специфіку роботи закладу.

Також читайте -

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!