Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», у Кривому Розі всі лікарні забезпечені необхідними медпрепаратами та матеріалами, у тому числі - для надання допомоги пораненим солдатам та мирним жителям інших громад, які потрапили під обстріли ворожих військ

250522 13 min

Також у місті створено стратегічний запас ліків, який постійно поповнюється відповідно до потреб медзакладів. Під час війни криворізькі медики допомагають не лише жителям міста, а й інших громад та областей.

Базові лікарні переобладнані для прийому та надання медичної допомоги пораненим та забезпечені необхідними медикаментами.

Нажаль, зараз медики надають допомогу не лише бійцям, а й постраждалим від військових дій цивільним людям. Так, минулого тижня Кривий Ріг рятував мирних мешканців з Херсонщини, мирну колону яких окупанти обстріляли поблизу села Давидів Брід. Четверо людей, нажаль, загинули, а п’ятьох поранених вдалося привезти до Кривого Рогу й вони зараз лікуються в медичних закладах Кривбасу.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #2 Міра 26.05.2022, 20:47
Ха-ха, когось почали лікувать безкоштовно?
Цитата
0 #1 Наталя 26.05.2022, 13:02
це доре. бо не відомо. що буде потім
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!