Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері 25 травня на брифінгу голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ прокоментував головні події середи, 25 травня

250522 35 min

- Минула ніч і день, що минає, видалися на Криворізькому напрямку фронту тривожними. Всю ніч ворог вів обстріл по всій лінії зіткнення. Зокрема, у Криворізькому районі було обстріляно Широківську громаду в районі села Кошове та околиці міста Апостолове. Жертв немає.

- О 4.50 ранку були прильоти трьох крилатих ракет на територію одного із промислових підприємств у Кривому Розі. Всім цікаві деталі, але повідомити їх не можна з питання безпеки міста. Тому про ракетні удари, про попадання чи непопадання, про роботу наших ППО коментарів не буде. Руйнування є, але, дякувати Богу, ні загиблих, ні поранених – немає.

– Вдень продовжились обстріли Криворізького району. Під удари артилерії потрапили Мар'янське та Велика Костромка. Пошкоджено дитячий садок, церкву, житлові будинки.

- На лінії зіткнення ворог вів обстріли в районах Нововоронцовки, Добрянки, Осокорівки, Новоолександрівки, Трудолюбівки та Новопавлівки.

- Також під обстріл потрапив населений пункт Твердомедово біля Білої Криниці. Тяжкі поранення отримав мирний житель, він доставлений до Кривого Рогу і за його життя борються лікарі. Окупанти продовжують тактику випаленої землі та залякування. Б'ють свідомо по мирним населеним пунктам та об'єктам.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!