Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Криворізька районна державна адміністрація», до початку розгляду черги денної, відповідно до спільного розпорядження голів райдержадміністрації і районної ради та з нагоди 26-ї річниці прийняття Конституції України перший заступник голови райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Віталій Шпак та голова районної ради Віктор Мудрий нагородили пам’ятними медалями «За патріотизм до України» когорту професіоналів

270622 21 min

Нагороди на Криворіжжі отримали ті люди, які самовіддано працюють задля забезпечення життєдіяльності громад району, збереження життя його мешканців, наближення довгоочікуваної Перемоги.

Серед них – звитяжні медики, як-от Сергій Іванченко, лікар-акушер-гінеколог-онколог-хірург «Апостолівської міської лікарні», мужні поліцейські, як Ростислав Федорченко, інспектор взводу №3 роти №2 батальйону №1 полку патрульної поліції в м. Кривий Ріг УПП в Дніпропетровській області ДПП, старший лейтенант поліції, піротехніки, як Максим Котляр, прапорщик служби цивільного захисту, старший сапер групи піротехнічних робіт ЧСП АРЗСП ГУ ДСУ з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, а також волонтери, як Ольга Гонецька, волонтер, засновник благодійного руху SOS Апостолове.

Далі депутати розглянули низку важливих питань, зокрема, про внесення змін «До програми територіальної оборони Криворізького району Дніпропетровської області на 2022-2023 роки», якими було затверджено виділення 100 тисяч гривень на приведення до належних умов їдальні в одній з військових частин ЗСУ.

Також депутатами було затверджено внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2022 рік» та перспективний план роботи районної ради на 2022 рік.

До комунальної власності однієї з військових частин ЗСУ, відповідно до рішення депутатів, було передано об’єкт спільної власності територіальних громад, сіл, селищ району – автомобіль ВАЗ.

Депутатська більшість розглянула й затвердила й низку інших важливих питань.

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!