Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з відкритих джерел, Микола КОБЕЦЬ загинув на захисті України від ворогів, під час підступного ракетного удару

290622 9 min

КОБЕЦЬ Микола Анатолійович, 22.02.1970 р.н., мешканець с. Новомайське.
Загинув 26 червня 2022 року при виконанні службових обов’язків та внаслідок ракетного обстрілу залізничного мосту в м. Черкаси.

В нього залишилися мати, дружина, донька та син. Товариський, мудрий, розсудливий, гарний друг, людина щирої душі та серця.

Нажаль, війна забирає найкращих: достойних, справедливих, розумних та надзвичайно сміливих людей. Всі знали Миколу як людину слова та діла. Він ніколи і нікому не відмовляв у допомозі. Колеги та друзі запам'ятали його як людину високої гідності.

У вільний від роботи час любив співати, був активним учасником художньої самодіяльності Новопільського будинку культури. Микола Анатолійович був чудовим сином, коханим чоловіком, люблячим татом та незамінним другом.

Герой вчився у Кривому Розі у середній школі №33 на 4-му Зарічному. Потім була служба на флоті. Працьовитий сім'янин, 2 дорослих дітей, співак. На початку цієї фази війни з рф сказав просту фразу – «Є така професія батьківщину захищати» і став до лав ЗСУ.

Низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай наші щирі співчуття полегшать гіркоту втрати та родинне горе.

Вічна пам’ять українському Герою!
Слава і низький уклін Миколі!

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталя 30.06.2022, 11:26
вічна па'ять героям-захисникам
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!