Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з офіційних джерел, 1 липня минуло в Кривому Розі та на Криворіжжі спокійно, але без сумних новин не обійшлось

010722 27 min

За словами голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра ВІЛКУЛА, окупанти продовжують обстріл по всій лінії зіткнення з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. На жаль, сьогодні померла в міській лікарні дуже тяжко поранена після обстрілу села Орлове на Херсонщині жінка 1974 року народження. Лікарі в Кривому Розі кілька днів боролися за неї, але поранення виявилися несумісними з життям. Це ще одна смерть та військовий злочин на кривавих руках орків.

У Кривому Розі ситуація є стабільною. Влада міста, соціальні установи, комунальні підприємства, правоохоронні органи – чітко виконують свої обов'язки. Забезпечено і роботу міського комунального транспорту. З сьогоднішнього дня на лінії випустили міські автобуси великої місткості на маршрути №228 та №228-А.

Голова обласної ради Микола ЛУКАШУК розповів про нічні обстріли по Нікопольському району: «На щастя, після обстрілу постраждалих немає. Ворог поцілив з РСЗВ по території району. Втім, розкидано багато касетних снарядів. Рятувальники працюють, знешкоджуючи боєприпаси».

Микола Лукашук зазначив, що цього тижня російські окупаційні війська посилили атаки по території Дніпропетровщини. Тиждень не минув без втрат серед цивільного населення. Двоє людей загинуло у Дніпрі внаслідок прильоту ракети на територію АТП.

«Окрім ракетних атак по обласному центру, протягом тижня під потужними ударами знову був Криворізький район, особливо Зеленодольська громада. Починаючи з понеділка, в районі зафіксовано щонайменше 5 ворожих атак. Тобто кожного дня російські окупанти гатять по мирному населенню і по цивільним об‘єктам. Саме Криворізький район зараз страждає від дій загарбників найбільше», - сказав голова облради.

Також Микола Лукашук розповів про знешкодження вибухонебезпечних предметів. Починаючи з понеділка, групою піротехнічних робіт служби ДСНС здійснено 10 виїздів, виявлено та знищено 39 одиниць вибухонебезпечних предметів. Всього від початку повномасштабного вторгнення на Дніпропетровщині виявлено і знешкоджено 3 657 снарядів.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!