Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з інформації від «Оперативного командування «Південь» військовослужбовці 60 окремої піхотної бригади ЗСУ провели успішний наступ та звільнили селище Потьомкіне, що на Херсонщині

020722 3 min

 

При цьому вони відбили кілька контратак російських окупантів, знищили загарбницькі БМП і танки, а також «вполювали» одного «Тигра».

Під час зачистки населеного пункту наші військовослужбовці знайшли в речах мертвих російських десантників цінні речі, які вони силоміць відібрали в українських громадян.

Це золоті та срібні кільця, ланцюжки та сережки, ювілейні монети та годинники. Мешканці Потьомкіного зізнавалися, що окупанти викрадали їхні цінні речі з нелюдською жорстокістю, особливо відзначалися буряти.

Після звільнення селища від злочинців-рашистів, місцеве населення з полегшенням зітхнуло, а українські військові задоволені результатом. Золото і срібло передадуть на церкву до Київського патріархату.

Це лише один з багатьох випадків мародерства, яке вчиняють в Україні російські військові. Адже, це звичайна поведінка російського солдата: вони вбивають та викрадають на полі бою і в захоплених населених пунктах речі, що знаходяться при вбитих чи поранених, власність мирного місцевого населення.

Крок за кроком наші захисники звільняють Україну від окупантського духу!

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #3 111 03.07.2022, 14:06
Цитую Ivan:
Тобто, награбоване власникам не повернуть?

за унітаз турбуєшься?
Цитата
0 #2 наталя 03.07.2022, 10:32
добре, що починаютьь потроху звільняти наші міста
Цитата
0 #1 Ivan 02.07.2022, 12:58
Тобто, награбоване власникам не повернуть?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!