Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як іронізує депутат міськради Кривого Рогу Наталія ШИШКА, балачки про Індустріальний парк точаться вже майже 10 років. Можна сміливо влаштовувати гучні міські святкування

290722 7 min

Скоро 10 років, як у Кривому Розі роблять вигляд, що створюють Індустріальний парк і в ньому нові робочі місця.

Індустріального парку стосувалось одне із питань порядку денного чергової сесії міської ради, яка відбулась днями в закритому режимі. Хоча в порядку денному не було нічого секретного.

Знову перерозподіл бюджету. Знову фінансові вливання в КП «Фармація» при повній загадковості природи збитковості цього комунального підприємства та його соціально значущої ролі для громади.

Затвердження ескізу типового надгробного пам'ятника загиблим у війні при повній загадковості, де таке повноваження міської ради прописано. Купувати та встановлювати такі пам'ятники планується за рахунок бюджету.

Ок, але навіть попередньо обрахована вартість такого надгробка залишається невідомою, бо, як сказав Юрій Вілкул, є такий граніт, є такий. Ага. Головне, щоб на паперах і в реальності він був такий самий.

Р.S. Індустріальний парк - це не парк в розумінні зеленої зони та місць відпочинку, а територія, на якій даються преференції інвесторам для розгортання виробництв та створення нових робочих місць.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталі 30.07.2022, 13:53
вітаємо) подальшого розвитку і процвітання
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!