Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Інститут розвитку міста Кривого Рогу», комунальному підприємству «Інститут розвитку м. Кривого Рогу» 31 липня виповнилось 10 років

010822 6 min

В якості аналітичного центру, спрямованого на організаційну, ресурсну та проектну підтримку сталого місцевого розвитку, Інститут має безцінний досвід розробки та реалізації багатьох проєктів, які добре відомі городянам: Industrial Fest, Eurofest, Ярмарка Екскурсій, різноманіття локацій промислового туризму та багато іншого.

Нажаль, зараз не до гучних свят адже тривають бойові дії й основне завдання для нас всіх – відстояти Батьківщину. Та попри об’єктивні складнощі підприємство продовжує успішно працювати, бо має команду з висококваліфікованих спеціалістів (фахівців з планування та проведення соціологічних і психологічних досліджень, проєктного менеджменту, тренінгів, комунікації), об'єднаних прагненням сприяти розвитку міста на користь громади.

Співробітники Інституту розвитку міста постійно підвищують власну кваліфікацію шляхом участі у тренінгах, форумах та конференціях.

- Ми віримо, що Перемога не забариться й наше рідне місто повернеться до нормального життя. Кривий Ріг має потужний потенціал, ефективну команду управління та найголовніше – безліч небайдужих людей, які прагнуть перетворити рідне місто на сучасний різнобічно-розвинутий Hub, зручний та комфортний для проживання його мешканців. Тож продовжуємо працювати на Перемогу та вже зараз планувати низку проектів що почнемо реалізовувати коли наступить мир, якого всі так прагнуть, - йдеться у повідомленні.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 Петя 01.08.2022, 16:43
Цитую Куль-бабка:
абсолютно безполезный для города институт

Ну смотря для кого, там же дожностя занімають дітки начальства городського :-)
Цитата
+1 #1 Куль-бабка 01.08.2022, 16:36
абсолютно безполезный для города институт
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!