Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», в Кривому Розі теплопостачальними підприємствами міста до проходження осінньо-зимового періоду вже підготовлено 52 котельні із 98. Також, у місті відремонтовано 28,7 тисяч квадратних метрів покрівель на 425 багатоквартирних будинках

030822 2 min

Головний інженер КП «Криворіжтепломережа» Олександр Єрін повідомляє, що станом на 1 серпня підготовлено на підприємстві в Кривому Розі 42 котельні (58%) та 13 насосних станцій, виконані гідравлічні випробування 291,6 км (86%) теплових мереж. Виконані гідравлічні випробування 204 котлів (83%) на 61 котельні.

Для зменшення втрат в теплових мережах при транспортуванні теплової енергії відновлено теплову ізоляцію на 4,6 км трубопроводів теплових мереж, виконана заміна 3,55 км трубопроводів теплових мереж.

Виконуються роботи з ремонту 6 котлів: на котельні, яка розташована на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», КВГ-4-150 №1,2 на котельні Мартіна Шимановського, 5, ПТВМ-50 №2 на котельні ПівнГЗК-2, котла КВГ-7,56-150 № 2 на котельні Миколаївське шосе, 10д.

У Довгинцівському районі підприємством «Криворіжтепломережа» реалізується проєкт з реконструкції котельні ДКМС-80 із заміною котлів «Братськ-1Г» на сучасні котли «Колві-650» та основного обладнання, а у Тернівському районі на котельні «Тернівська» проводиться заміна насосних агрегатів та впровадження автоматизованої системи теплопостачання за допомогою частотних перетворювачів.

Матеріали та необхідне обладнання придбане підприємством у 2021 році за рахунок коштів інвестиційної програми.

На сьогодні, по комунальній «Тепломережі» роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду виконані вже на 70%. Що стосується «Криворізької теплоцентралі» яка не підпорядковується місту, рівень підготовки складає трохи більше 60%, також тривають роботи на інших підприємствах міста.

До 31 серпня основні обсяги робіт підприємствами тепло-водо та газопостачання, бюджетної сфери, управителями, та комунальними підприємствами будуть завершені своєчасно.

Мова йде про підготовку 98 котелень, ремонт та ревізію системи централізованого опалення у житлових будинках; промивку, випробування та заміну трубопроводів централізованого опалення, водопостачання та водовідведення.

Крім того, буде підготовлено 125 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки та 5 тис. тон посипкового матеріалу.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!