1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

03 березня 2018 року в Кривому Розі відбулася значна спортивна подія – відкритий міський чемпіонат з фрі-файту «Кубок Генерального директора Центрального ГЗ комбінату Дмитра Шевчика». Організатори змагань презентували для шанувальників спорту яскраве шоу у категоріях «ріал файт» та «лімітед файт»

У змаганнях брали участь 4 команди: «Тай-пан», «Кривбас файт», «Tiger», та команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
Серед присутніх були почесні гості: чемпіон світу з фрі-файту Андрій Лежнев, 4-х кратний чемпіон України з фрі-файту Віктор Богуславський, заслужений тренер України з фрі-файту Алішер Мумінов, голова Покровської районної в місті ради Володимир Коритнік, заступник голови Покровської районної в місті ради Дмитро Левченко та голова комету з фізичної культури та спорту виконавчого комітету Криворізької міської ради Олександр Ступак.
У запеклій боротьбі І місце виборола команда Криворізького спортивного клубу «Tiger», ІІ місце команда «Дніпропетровського університету внутрішніх справ», ІІІ місце команда Криворізького спортивного клубу контактних єдиноборств «Кривбас-файт».
Підводячи підсумки , хочеться сказати про те, що організатори досягли своїх основних завдань. Варто тільки поглянути на учасників змагань і зрозумієш, що Україна в надійних руках.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – КФ ДДУВС

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!