1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

На Стадіоні «Спартак» в Кривому Розі є унікальна спортивна секція «Олімп». Тут займаються пауерліфтингом люди з інвалідністю

Біля 20 спортсменів займаються в секції, що прославила Кривий Ріг своїми перемогами на обласних та національних змаганнях. Її вихованці привезли в наше місто безліч нагород та відзнак, багатьом присвоєне звання Кандидата в майстри спорту.

Останніми роками параолімпійці займались на старому обладнанні, про форму та екіпіровку за рахунок бюджету могли тільки мріяти.

Все змінилось після того, як спорсмени звернулись за допомогою в приймалню Костянтина УСОВА. Для ексклюзивних спортсменів – обладнання та інвентар теж особливі. Замовили, доставили та власноруч встановили чітко за списком. Також до «Олімпу» надійшли комплекти форми, взуття.

Як сказав Костянтин Усов: параолімпійці потребують не стільки нашої допомоги, скільки поваги від усіх. Адже не кожен з нас здатен на такі спортивні досягнення, як ці беззаперечно видатні люди.

Нагадуємо, що народний депутат Костянтин УСОВ добився виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію стадіону Спартак, що має стати самою сучасною та зручною для зайнять спортом ареною Криворіжжя.

Микола СЕРЕДА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Команда Костянтина Усова

Коментарі   

0 #1 是什麼 fxoro 中国 29.06.2020, 16:50
уже никому Костя не помогает
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!