1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Кікбоксера з Кривого Рогу визнали «Спортсменом рок» за перемогу на першості континенту-2018 та його визнання світовою організацією WAKO «Кращим кікбоксером у рингу»

На щорічній церемонії «Зірки спортивного року», яка започаткована Спортивним комітетом України і проводиться з нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, нашому чемпіону вручили відзнаку та цінні призи, повідомляє прес-служба WAKO Ukraine. Це визнання – результат плідної роботи тренерського штабу збірної України.
Примітно, що нагороджувала Орфана VIP-гостя заходу – чемпіонка Олімпійських ігор та світу Олена Підгрушна. У події також взяли участь міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко та очільник Спортивного комітету України Ілля Шевляк.
Підтримку від Національної федерації кікбоксингу України WAKO Орфан Сананзаде здобув в особі президента WAKO Ukraine Ольги Павленко, віце-президента федерації Сергія Руденка, виконавчого директора НФКУ Ірини Губарєвої та радника президента НФКУ Лідії Шевченко.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - WAKO Ukraine

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!